Απάντηση μέσα από τη φυλακή με τρεις γραπτές δηλώσεις του δίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος λίγα 24ωρα μετά την απολογία φωτιά του εξαδέλφου του Νικόλαου Ζήγρα , ο οποίος ενίσχυσε το κατηγορητήριο σε βάρος του πρώην υπουργού για την υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργεί Εθνικής Άμυνας.

Η πρώτη ανακοίνωση του πρώην υπουργού αφορά την απολογία του Νίκου Ζήγρα στον ανακριτή. Ο πρώην υπουργός κάνει και πάλι λόγο για συναλλαγή μεταξύ του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και του εξαδέλφου του Νικόλαου Ζήγρα και χαρακτηρίζει την απολογία του τελευταίου «φανφαρόνικο κατασκεύασμα» των μυστικών υπηρεσιών.

Με τη δεύτερη ανακοίνωσή του ο πρώην Υπουργός εμμέσως πλην σαφώς απειλεί τον ανακριτή σε περίπτωση που η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη -επίσης προφυλακισμένη για την υπόθεση- αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία της.

 Σε μια τέτοια περίπτωση όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος ο ανακριτής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Η τρίτη ανακοίνωση αφορά το αίτημά του για κλήτευση του ΚΥΣΕΑ στο οποίο όπως υποστηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο ανακριτής απέρριψε σιωπηρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook