Τέλος δεν έχει η κόντρα μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και της Χρυσής Αυγής, η οποία απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε είπε πως ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης \’\’κινδυνεύει να καταλήξει στο Δαφνί\’\’.

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας είπε πως τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή. Η δήλωσή του αυτή έκανε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να αντιδράσει άμεσα.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή είπε πως ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης τον οποίο χαρακτηρίζει γραφικό, συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις,

\’\’Πληροφορίες μας, λένε πως τη δήλωση αυτή την έκανε υπό την επήρεια του γνωστού… προϊόντος που παράγει εν αφθονία (κρασιού), ωστόσο δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο.

Καλό θα ήταν πάντως, να του κάνουν και κανένα… αλκοτέστ, μόλις μπαίνει στα τηλεοπτικά στούντιο\’\’ γράφει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Το κόμμα καταλήγοντας λέει πως: \’\’Το σίγουρο είναι ότι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύουν να πάνε στη… φυλακή, ωστόσο ο Μπουτάρης κινδυνεύει να καταλήξει στο… Δαφνί, αν συνεχίσει έτσι!\’\’.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook