Τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και στο γειτονικό Ρέθυμνο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, σε γνωστή καφετέρια του Ρεθύμνου. 

Η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

"Πώληση εισιτηρίων διαρκείας και στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιήσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς, την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται στην καφετέρια   Bar Code, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Στα Χανιά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός της Πέμπτης 26 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για το πρωτάθλημα της Super League 2012 - 2013 και πληρώνουν το σύνολο του ποσού, κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2012 - 2013. 
Στη συνέχεια, λαμβάνουν μία απόδειξη παραλαβής της κάρτας διαρκείας, με την οποία θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League. 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6939 244439, κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης, αντιπρόεδρος και ταμίας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι."
Λευτέρης Αντωνακάκης