Ένας καυγάς  για το… τίποτα κατέληξε στην  άγρια δολοφονία ενός Πακιστανού  μετανάστη από έναν συμπατριώτη  και συνάδελφό του, κατά τη  διάρκεια της εργασίας τους  σε μια στάνη στο χωριό Καινούργιο, σε μικρή απόσταση από την πόλη του Αγρινίου!

Οι δυο αλλοδαποί  ξεφόρτωναν ζωοτροφές στην αποθήκη της στάνης, όταν ο ένας από αυτούς ζήτησε από τον άλλο να καθαρίσει το χώρο. Το θύμα αρνήθηκε και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, με τον πρώτο να επιτίθεται στον δεύτερο κρατώντας ένα τούβλο και ένα μαχαίρι! Με αυτό τον χτύπησε σε πολλά μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον ακαριαίο θάνατό του.

Αμέσως μετά, ο 30χρονος δράστης πήγε στο παράπηγμα όπου διέμενε, άλλαξε ρούχα και έφυγε από την περιοχή. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου είχαν ήδη ενημερωθεί για το έγκλημα και τον αναζητούσαν παντού. Μάλιστα, εκείνος που τον εντόπισε ήταν ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας και ο αστυφύλακας οδηγός του έκλεισε το δρόμο στον δράστη με το υπηρεσιακό όχημα! Ο Πακιστανός συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Αγρινίου, ώσπου να συνταχθεί η δικογραφία για ανθρωποκτονία και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.