Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος ενσαρκώνει τον Μπάτμαν στην ταινία The Dark Knight Rises (Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή), εξέφρασε φρίκη και θλίψη για τα θύματα της επίθεσης ενός ενόπλου η οποία στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους στην διάρκεια της πρώτης προβολής του κινηματογραφικού έργου σε μια συνοικία στο Ντένβερ του Κολοράντο.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη φρίκη που αισθάνομαι», ανέφερε ο Μπέιλ σε μια ανακοίνωση που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης χθες η εκπρόσωπός του Τζένιφερ Άλεν. «Δεν μπορώ να κατανοήσω στ\’ αλήθεια τον πόνο και τη θλίψη των θυμάτων και των αγαπημένων τους, αλλά η καρδιά μου είναι μαζί τους».

Ο Τζέιμς Χολμς, 24 ετών, συνελήφθη και κατηγορείται για την μαζική δολοφονία και τους τραυματισμούς άλλων 58 ανθρώπων. Ο Χομς κατηγορείται ότι παγίδευσε επίσης το διαμέρισμά του στο προάστιο Ορόρα του Ντένβερ, στην πολιτεία Κολοράντο, πριν προβεί στη σφαγή.

Στο μεταξύ ιατροδικαστής έδωσε χθες στην δημοσιότητα τα ονόματα των δώδεκα θυμάτων, 6 ως 51 ετών, της δολοφονίας, σημειώνοντας ότι οι οικογένειές τους ενημερώθηκαν μετά την νεκροτομή.

Πρόκειται για τους Τζέσικα Ν. Γκάουι, 24 ετών, Βερόνικα Μόζερ-Σάλιβαν, 6 ετών, Τζον Τ. Λάριμερ, 27 ετών, Αλεξάντερ Μπόικ, 18 ετών, Τζέσι Ι. Τσίλντρες, 29 ετών, Τζόναθαν Τ. Μπλανκ, 26 ετών, Ρεμπέκα Αν Ουίνγκο, 32 ετών, Άλεξ Σάλιβαν, 27 ετών, Γκόρντον Κάουντεν, 51 ετών, Μικέιλα Μέντεκ, 23 ετών, και Αλεξάντερ Τέβες, 24 ετών. Το τελευταίο θύμα, ο Μάθιου Μακουίν, αναγνωρίστηκε προσωρινά και αναμένεται οριστική επιβεβαίωση της ταυτότητάς του, ανέφερε το γραφείο του ιατροδικαστή.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook