Την αμεριστη συμπαρασταση τους στο δικαστικο αγωνα που κανει ο Εργοτελης για δικαιωση και παραμονη στη Σουπερ Λιγκα ,εξεφρασαν οι βουλευτες και τοπικοι φορεις του Ηρακλειου, στη συσκεψη που πραγματοποιηθηκε το πρωι στο Μαρτινεγκο ,με πρωτοβουλια της κιτρινομαυρης διοικησης.

Ο γενικος διευθυντης της ΠΑΕ,Γιαννης Ραλλης ενημερωσε τους παρευρισκόμενους για την αδικια που οπως υποστηριξε εχει γινει σε βαρος του Εργοτελη τους ζητησε τη στηριξη τους στη συνεχεια του δικαστικου του αγωνα ενω μεταφερθηκε και η βουληση του προεδρου της ομαδας να φτασει την υποθεση μεχρι τα ακρα ,δηλαδη στα πολιτικα δικαστηρια .

Βουλευτες ,περιφερεια και δημος Ηρακλειου δηλωσαν οτι θα στηριξουν οποιαδηποτε ενεργεια της κρητικης ομαδας ενω οι κοινοβουλευτικοι εκπροσωποι δεσμευτηκαν να κλεισουν ραντεβου με τον υφυπουργο αθλητισμου Γιαννη Ιωαννιδη για αυριο η την Τριτη.

Η διοικηση του Εργοτελη θα κανει παρασταση στο Δ.Στης ΕΠΟ την Τριτη ενω την ιδια μερα ειναι προγραμματισμενη να εκδικαστει η πρωτη εφεση των κιτρινομαυρων απο το διαιτητικο δικαστηριο της ΕΠΟ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook