Κανείς από τους θαμώνες ενός καφενείου στην Ηλεία δεν περίμενε την απροσδόκητη κατάληξη που θα είχε ο καυγάς μεταξύ δυο συγγενών, οι οποίοι είχαν οικογενειακές διαφορές. Έτσι, «πάγωσαν» όταν είδαν τον έναν από αυτούς να κυνηγά τον άλλο πυροβολώντας εναντίον του!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στη Φολόη Ηλείας, όταν ο 41χρονος Έλληνας έφυγε από το καφενείο μετά τον διαπληκτισμό του με τον 30χρονο συγγενή του, αλλά επέστρεψε κραδαίνοντας απειλητικά μια καραμπίνα! Ο 30χρονος πανικοβλήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί στο πατάρι του καφενείου, ενώ ο ένοπλος πυροβόλησε εναντίον του χωρίς να τον πετύχει!

Οι υπόλοιποι θαμώνες αφόπλισαν τον 41χρονο, που παρέμεινε στο καφενείο ώσπου να φτάσουν αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, με κατηγορίες για οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

* Ανάλογο περιστατικό, όχι μεταξύ συγγενών αλλά μεταξύ… φίλων, συνέβη και στη Δράμα. Ένας 34χρονος Έλληνας τσακώθηκε μέσα στο σπίτι του με μαχαίρι έναν 32χρονο φίλο του που τον είχε επισκεφτεί και του επιτέθηκε με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά! Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook