Ο Γουίλιαμ Μακ Κι ήταν ένας ευυπόληπτος επιχειρηματίας στην περίφημη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας των μαλλιών του.

Πήγε σε γιατρό, ο οποίος του σύστησε χάπια κατά της τριχόπτωσης. Ο Μακ Κι ακολούθησε τη θεραπεία για 9 μήνες και το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό από ό,τι φανταζόταν: αντί να βγάλει μαλλιά, άρχισε να μεταμορφώνεται σε γυναίκα!

Ο ίδιος θυμάται ότι, σιγά-σιγά, το σώμα του άρχισε να αλλάζει. Απέκτησε στήθος και οι γοφοί του άρχισαν να φαρδαίνουν. Πολύ γρήγορα άρχισε να νιώθει διαφορετικά και να φέρεται σαν γυναίκα.

Σήμερα, ο Γουίλιαμ είναι πλέον τραβεστί, με το όνομα Μάντι και σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Φοράει ξανθές περούκες και στενά φορέματα. Η σύζυγός του, φυσικά τον εγκατέλειψε.

«Δεν είχα ποτέ μου ομοφυλοφιλικές τάσεις και δεν ήθελα ποτέ να είμαι γυναίκα. Αυτό το συναίσθημα δημιουργήθηκε μέσα μου μετά την θεραπεία με τα χάπια για την τριχόπτωση», εξηγεί… η Μάντι.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook