Δεν τα κατάφερε τελικά ο Απόστολος Παπουτσάκης και έχασε τον πιο κρίσιμο…αγώνα.

Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη και επιφανής επιχειρηματίας, άφησε την τελευταία του πνοή, στα 60 του χρόνια,  στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν ξανά τις τελευταίες ώρες, μετά τη νέα επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία του.

Να θυμίσουμε πως όλα συνέβησαν ένα περίπου 24ωρο πριν μεταφερθεί στην Αθήνα για να  υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να κάνει το σημαντικό αυτό ταξίδι γιατί υπέστη ανακοπή καρδιάς (έξι φορές, μέσα σε λίγες ώρες) με αποτέλεσμα να μη μπορέσει ποτέ να φύγει για την Αθήνα.

Η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη στον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, καθώς ο εκλιπών ήταν από τους πλέον αγαπητούς, με τη φήμη του βέβαια τα τελευταία χρόνια να έχει ξεπεράσει τα όρια της Κρήτης, κυρίως λόγω της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.  

Διετέλεσε πρόεδρος της super league μέχρι την Άνοιξη, ενώ μέχρι το τέλος βρέθηκε στο τιμόνι του Εργοτέλη, ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος.

Ο υποβιβασμός του Εργοτέλη στην δεύτερη κατηγορία ήταν από τους παράγοντες που επιβάρυναν την κατάσταση της υγεία του, αφού η πικρία για εκείνον ήταν μεγάλη, γεγονός που δεν έκρυβε. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του φίλου Απόστολου Παπουτσάκη.

Η προσφορά του προς την πόλη μας και στον επιχειρηματικό τομέα ήταν σημαντική.

Ιδιαίτερα στον αθλητικό τομέα το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο αφού κατάφερε και επανέφερε στο επαγγελματικό αθλητισμό τις αρχές και τις αξίες.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χρώμα που σκεπάσει.»

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη έστειλε στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Ο πρόωρος θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη έχει προκαλέσει θλίψη και οδύνη στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος για την Κρήτη, ένας καλός οικογενειάρχης, και ένας άξιος αθλητικός παράγων που βοήθησε τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Αιωνία του η μνήμη»

 Η κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στη Χερσόνησο.

Μανόλης Αλεξάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook