Και τώρα τρέχουμε… Ο Εργοτέλης έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη με αποτέλεσμα οι αρνητικές σκέψεις να πληθύνουν ακόμη περισσότερο. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους και βέβαια θα μπορούσαν ακόμη και να ηττηθούν αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι του Δασκαλάκη στο σουτ του Μπρίτο ένα λεπτό μετά το γκολ της ισοφάρισης.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε τον Εργοτέλη με το σύνηθες 4-3-3, βάζοντας στο τέρμα τον Σήφη Δασκαλάκη, Ρουμπάκη δεξιά, Βίσιο αριστερά και τους Χίμπλινγκερ – Αλεξόπουλο στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή, Τζούνιορ, Ολίσε και Μπέτο, δεξιά στην επίθεση ο Λεάλ, αριστερά ο Ρομάνο και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ. 
Από την μεριά ο Γιώργος Δώνης είχε τον Ιτάνζ στα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Σκόνδρας και αριστερό ο Νάστος. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Πασχάλης Μελισσάς και Ολιβέϊρα Μαρσέλο. Στα χαφ, Ντεμπεγλέρας «καθαρός» κόφτης, πιο μπροστά ο Σφακιανάκης με τον Σαρμιέντο. Αριστερά ο Μπρίτο, δεξιά ο Καραγκούνης και στη γραμμή κρούσης ο Σαγκανόφσκι. 
Ο αγώνας ξεκίνησε μ’ ένα πέσιμο του Λεάλ μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Νάστου, αλλά ο διαιτητής Σταθόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 
Στο 16’ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν ξανά με τον Τζούνιορ να σουτάρει από μακριά με τη μπάλα να φεύγει άουτ. 
Οι Περιστεριώτες απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Νάστο, ο οποίος έπειτα από σέντρα του Ντεμπεγλέρα, έκανε μέσα από την περιοχή την κεφαλιά που ήταν αδύναμη και μπλόκαρε χωρίς προβλήματα ο Δασκαλάκης, 
Ο Σταθόπουλος αρνείται να «σφυρίξει» πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπούντιμιρ μέσα στη περιοχή ενώ ο ίδιος παίκτης στο 35’ θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Ιτάνζ όμως ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου θα σώσει σωτήρια την ομάδα του αποκρούοντας τη μπάλα πάνω στην γραμμή. 
Ο Καραγεωργίου βλέποντας ότι το παιχνίδι κινείται στα μέτρα του Ατρομήτου έψαχνε την κίνηση που θα αλλάξει τη ροή γι’ αυτό και πέρασε τον Λεάλ στα αριστερά και το Ρομάνο στα δεξιά της επίθεσης. 
Ο Ιτάνζ δεν αιφνιδιάστηκε στην «βολίδα» του Μπέτο από 35 μέτρα, διώχνοντας με μπουνιές, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στην κεφαλιά του Ρομάνο στο 43’. Ο Μπέτο άλλαξε αστραπιαία με τον Βίσιο, έκανε τη σέντρα και ο «βραχύσωμος» μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη άνοιξε το σκορ στο Παγκρήτιο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μελισσάς μόνος στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη. 
Ευκαιρία με Μπούντιμιρ στο 57’ όταν άλλαξε άψογα τη μπάλα με τον Λεάλ, ο Κροάτης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτάνς που έσωσε τον Ατρόμητο από το 2-0. 
Συνεχόμενες σωτήριες επεμβάσεις από τον Δασκαλάκη μέσα σε ένα λεπτό, πρώτα σε φάουλ του Μπρίτο στο 58’ και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Αναστασάκου κρατώντας τον Εργοτέλη μπροστά στο σκορ. 
Αναμφίβολα ο τραυματισμός του διαιτητή Σταθόπουλου έπειτα από κατά λάθος μαρκάρισμα παικτών και των δύο ομάδων, προκάλεσε αρκετό γέλιο στις εξέδρες του σταδίου με τους φιλάθλους να χειροκροτούν όταν σηκώθηκε για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. 
Ψυχρολουσία στο 67’ όταν ο Αναστασάκος με σουτ αιφνιδίασε τον Δασκαλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1. 
Ο Εργοτέλης δείχνει υπνωτισμένος και ο Ατρόμητος χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρίτο να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Σήφη Δασκαλάκη. 

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (89’ Καρέλης), Αλεξόπουλος, Μπέτο (75’Ορφανός), Μπούντιμιρ (75’ Βερπακόφσκις), Λεάλ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Ντεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (84’ Φαβάλι), Καραγκούνης (46’ Αναστασάκος), Ολιβέϊρα Μαρσέλο, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Μπρίτο (78’ Καραλής). 


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook