Σπουδαίες διακρίσεις είχαν στο Μεσογειακό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης, που έγινε στην Τορεβιέχα της Ισπανίας, η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία Μαζοκοπάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

«Ασπροπρόσωπες» ανέδειξαν την Εθνική ομάδα της χώρας μας στο 12ο Μεσογειακό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Τορεβιέχα της Ισπανίας και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (22/7), η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία Μαζοκοπάκη, χαρίζοντάς της τρία μετάλλια αλλά και έχοντας ακόμα σπουδαίες διακρίσεις.

Τα δύο μετάλλια προήλθαν στο αγώνισμα του Combo όπου οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μαζί με τις Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Μυρτώ Καματερού, Μελιτίνη Δημακάκου, Κατερίνα Φουκαλά και Βαλεντίνα Φαραντούρη πήραν τη 2η θέση, συγκεντρώνοντας 80.300 βαθμούς. Στο ίδιο αγώνισμα πήραν και το χάλκινο στο σύνολο.
Το τρίτο μετάλλιο προέκυψε στο ομαδικό, χάρη στην επίδοσή τους που ήταν 80.2700 βαθμοί και η οποία τους ανέβασε στην 3η θέση του βάθρου.
Η Γκεοργκίεβα σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Ντουέτο, όπου μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου (αναπληρωματική ήταν η Αθανασία Τσόλα), κατέλαβε την 4η θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 152.8228 βαθμούς ενώ στο Σόλο, η Χανιώτισσα αθλήτρια, πήρε την 5η θέση με 154.6174 βαθμούς.
Στις Φιγούρες, η Γιάννα Γκεοργκίεβα κατέλαβε την 21η θέση με 73.3274 βαθμούς ενώ η Αντωνία Μαζοκοπάκη ήταν 69η με 69.2381 βαθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook