Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη. Η ΠΑΕ Εργοτέλης με μια ανακοίνωση έκανε γνωστή την τραγική είδηση, ενώ το θέμα έκανε γρήγορα το γύρο της Ελλάδας

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αναγγέλλουμε ότι στις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν.

Η νεκρόσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου».

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Πρόεδρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Παπουτσάκη Απόστολου.

Ο εκλιπών ήταν ένας σπουδαίος μαχητής του αθλητισμού και έχει αφήσει ισχυρό το αποτύπωμα του στο ποδόσφαιρο της Κρήτης και της χώρας γενικότερα. Είναι βέβαιο ότι ο αθλητισμός γίνεται φτωχότερος με την απώλεια του Αποστόλου Παπουτσάκη.

Η Ένωση αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει το ποσό των 100 € στο Ίδρυμα Ηλιαχτίδα. »

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους συγγενείς του Απόστολου Παπουτσάκη για τον άδικο χαμό του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος δήλωσε:

«Έτυχε να γνωρίσω προσωπικά έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου τον Απόστολο Παπουτσάκη. Ηταν άνθρωπος ευγενής, ειλικρινής, συνεπής.

Η καλωσύνη και ο σεβασμός που ένοιωθε για το συνάνθρωπο του ήσαν στοιχεία που έκαναν να κερδίζει το συνομιλητή του αλλά και όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί του.

Ηθελε να προσφέρει στο τόπο του κι αυτό το έδειχνε με έργα.»

Ανακοίνωση για το χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη εξέδωσαν και οι οπαδοί του ΟΦΗ:

«Συγκλονισμένοι σήμερα μάθαμε για τον χαμό του αγαπητού σε όλους ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ .

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην οικογένεια του εργοτέλη,ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook