Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

 Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αφού ενημερώθηκε από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου για τις προτεραιότητες που έχει θέσει, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία για το δύσκολο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

 «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου. Πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ μας γιατί είναι δύσκολο το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπάρχει εγκληματικότητα, και πρέπει να δούμε πως θα συνεργαστούμε έτσι ώστε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης και προσέθεσε:

«Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα για ένα ικανό αξιωματικό που έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις της ΕΛΑΣ στην Κρήτη. Θεωρώ ότι είναι μια εξαίρετη επιλογή και στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει θα είμαστε δίπλα του».

 Σε δήλωση του ο νέος Αστονομικός Διευθυντής Ηρακλείου επεσήμανε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές για την ασφάλεια των πολιτών.

 «Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις μου. Η παρουσία μας στις γειτονιές κοντά στους πολίτες, θα προσπαθήσουμε να είναι αισθητή και αποτελεσματική.

Στόχος μας είναι να καταπολεμήσουμε την εγκληματικότητα, να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες που την προκαλούν, και να περιορίσουμε τις ευκαιρίες διάπραξης.

Εκφράζω την βεβαιότητα ότι με την συμπαράσταση της Πολιτείας και την συνδρομή της κοινωνίας θα τα καταφέρουμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης.