Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, το οποίο, όπως ανακοινώνει ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το δικτυακό του τόπο, θα περιλαμβάνει την τεκμηρίωση της επίμαχης φράσης του «Όλοι μαζί τα φάγαμε».

«Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε. Επίσης, περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι \’τα φάγανε\’, πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ιστορίες» αναφέρει ο κ. Πάγκαλος στην σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Πάγκαλος ζητά μάλιστα από τους πολίτες να στείλουν επώνυμα ή ανώνυμα την ιστορία τους, προκειμένου αυτές να δημοσιευθούν στο βιβλίο και σε ειδικό δικτυακό τόπο, ή να αποτελέσουν υλικό προς περαιτέρω έρευνα.

Theodoros Pangalos @tpangalos

Στείλτε τη δική σας ιστορία, που τεκμηριώνει το \”τα φάγαμε όλοι μαζί\” pangalos.gr/portal/?page_i… .

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη φράση του κ. Πάγκαλου, το 2010 στη Βουλή ήταν: «Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook