Ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.ΠΕ.ΔΗ.Χ – ΚΑΜ και η ερασιτεχνική ομάδα στήριξης της τέχνης Bad Copany διοργανώνουν Φεστιβάλ με τίτλο «For My People GRAFFITI FESTIVAL», την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δημιουργία έργων της τέχνης του graffiti.

Παράλληλα στο χώρο, θα υπάρχει ζωντανή μουσική από πανελλαδικά γνωστά ερασιτεχνικά συγκροτήματα, καθώς και εκπροσώπηση από την ντόπια μουσική σκηνή, από το χώρο του hip hop. Τέλος θα περιλαμβάνει χορό breakdance.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση \”στόχος του φεστιβάλ είναι να δώσει έναν χώρο έκφρασης στους νέους καλλιτέχνες, να αναδείξει νέα ταλέντα στον χώρο της μοντέρνας ζωγραφικής και να εκθέσει τις δημιουργίες τους στο κοινό.

Η πόλη των Χανίων ήταν πάντα ευαίσθητη στην ερασιτεχνική καλλιτεχνική δημιουργία και περιμένουμε για άλλη μία φορά την έμπρακτη συμπαράσταση του κόσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα του γκράφιτι, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση που θα βρούν στην ιστοσελίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ www.dipeh.gr το αργότερο μέχρι την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 στη διεύθυνση [email protected] , επισυνάπτοντας φωτογραφία από μια προϋπάρχουσα δημιουργία τους, καθώς και ένα σχέδιο για το έργο που πρόκειται να δημιουργήσουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Παρακαλούμε στο θέμα του email που θα μας στείλετε να γράφετε : For My People GRAFFITI FESTIVAL\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook