«Ήταν ένα δύσκολο ματς απ΄ όλες τις πλευρές , όχι μόνο από την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά και από άλλες συνθήκες που δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά έγινε η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου αλλά δεν φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό έχει να κάνει και με την απόδοση του αντιπάλου μας που ήταν αρκετά καλή κατά διαστήματα του αγώνα. Πρέπει να μείνουμε σε αυτό αλλά να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια».

Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στο θέμα της παραμονής λέγοντας ότι «Ο Εργοτέλης δεν θα κινδυνέψει γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτές που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία».

Ο Καβαλιώτης προπονητής μίλησε και για την μέτρια απόδοση που είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του δικαιολογώντας τους βέβαια λόγω της αποχή τους από την αγωνιστική δράση.

 «Κάποιοι παίκτες όπως ο Ολίσε και ο Μπέτο προερχόταν από μεγάλη αποχή και δεν μπόρεσαν να βρουν τον κατάλληλο ρυθμό ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες έπαιξαν τρία ματς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ήταν λογικό να μην υπάρχει φρεσκάδα και ζωντάνια στην ομάδα. Αυτοί πιστεύω ήταν και οι λόγοι που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook