Με τη δημοσίευση των δύο πρώτων σκίτσων, η Kia δείχνει να θέτει σε νέες βάσεις τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η επόμενη γενιά Cerato.

Την αντεπίθεσή της σε μία αμιγώς οικογενειακή κατηγορία ετοιμάζει η Kia, η οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες – σκίτσα της επόμενης γενιάς Cerato.

Κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση, η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου της σεντάν εκπέμπει ένα δυναμισμό και μια φινέτσα που εκπλήσσει ευχάριστα. Οι χυτές γραμμές του αμαξώματος και το αεροδυναμικό σχήμα θα μπορούσαν κάλλιστα να παραπέμπουν σε κάποιο σπορ κουπέ όχημα, αν δεν υπήρχαν οι δύο επιπλέον πόρτες στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρία, το νέο Cerato θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (μήκος και πλάτος) και ταυτόχρονα πιο χαμηλό από τον προκάτοχό του.

\"\"

Οι ιθύνοντες της Kia έχουν ήδη ανακοινώσει το παγκόσμιο λανσάρισμα του αυτοκινήτου, που θα γίνει στην Κορέα, πριν από τα τέλη του έτους. Εκεί θα διατίθεται με την ονομασία Κ3, ενώ στην αμερικάνικη αγορά θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία ως Forte. Στην Ευρώπη το νέο Cerato αναμένεται προς την Άνοιξη του 2013.

Αργότερα μάλιστα η εταιρία προγραμματίζει να προσθέσει και άλλες εκδόσεις στη γκάμα του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων μία πεντάθυρη hatchback έκδοση και μία κουπέ.

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook