Επίθεση από ληστή δέχθηκε στο σπίτι του στην οδό Κατσώνη και Ψαρών, στην περιοχή Γυμναστηρίου στην Ξάνθη, ένας 40χρονος ο οποίος βρήκε το ληστή στο σπίτι του καθώς έστρεφε σε αυτό στις 23.20 το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άγνωστος που φορούσε κουκούλα, κατάφερε δύο μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, αφού τον περίμενε πίσω από την εξώπορτα του ορόφου. Ο δράστης πήρε σαν όμηρο τον άτυχο άνδρα και κατέβηκε από την εσωτερική σκάλα της μονοκατοικίας.

Η 36χρονη σύζυγός του, βλέποντας τι συμβαίνει, προσπάθησε να τραβήξει τον άντρα της με αποτέλεσμα να της επιτεθεί ο ληστής αλλά απέκρουσε με το χέρι της την μαχαιριά και να τραυματιστεί ελαφρά. Ο άγνωστος δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή κι αναζητείται και, μάλιστα, χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι από το σπίτι.

Ο 40χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από τις μαχαιριές μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπως και η 36χρονη σύζυγός του που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Παραγγέλθηκαν για παθόντες ιατροδικαστικές εξετάσεις από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

protothema.gr