Επίθεση από ληστή δέχθηκε στο σπίτι του στην οδό Κατσώνη και Ψαρών, στην περιοχή Γυμναστηρίου στην Ξάνθη, ένας 40χρονος ο οποίος βρήκε το ληστή στο σπίτι του καθώς έστρεφε σε αυτό στις 23.20 το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άγνωστος που φορούσε κουκούλα, κατάφερε δύο μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, αφού τον περίμενε πίσω από την εξώπορτα του ορόφου. Ο δράστης πήρε σαν όμηρο τον άτυχο άνδρα και κατέβηκε από την εσωτερική σκάλα της μονοκατοικίας.

Η 36χρονη σύζυγός του, βλέποντας τι συμβαίνει, προσπάθησε να τραβήξει τον άντρα της με αποτέλεσμα να της επιτεθεί ο ληστής αλλά απέκρουσε με το χέρι της την μαχαιριά και να τραυματιστεί ελαφρά. Ο άγνωστος δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή κι αναζητείται και, μάλιστα, χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι από το σπίτι.

Ο 40χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από τις μαχαιριές μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπως και η 36χρονη σύζυγός του που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Παραγγέλθηκαν για παθόντες ιατροδικαστικές εξετάσεις από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook