Καζάνι που βράζει είναι  η περιοχή της Μεσαράς και κυρίως το Τυμπάκι μετά τη χθεσινή τριπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το χθεσινό επεισόδιο συνδέεται όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία με τα όσα είχαν προηγηθεί μια ημέρα πριν με τον ξυλοδαρμό ενός 18χρονου αλλά κυρίως με την υπόθεση της καταγγελίας για τον βιασμό 14χρονης.

Ευτυχώς οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τραύματα στα πόδια, ενώ η αστυνομία αναζητά έναν 44χρονο ως φυσικό αυτουργό της τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Από την πλευρά του φερόμενου ως δράστη πάντως λέγεται πως αυτός ήταν ο οποίος δέχθηκε πρώτος επίθεση από τα τρία αδέλφια ενώ έτρωγε σε κάποιο κατάστημα, ενώ το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν ήταν δικό του αλλά άνηκε σε κάποιο από τους τρείς τραυματίες , και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που προηγήθηκε των πυροβολισμών κατάφερε και το πήρε ο 44χρονος.

Η κατάσταση σε κάθε περίπτωση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και το θέμα αναμένεται να απασχολήσει και την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook