Το ραντεβού τους που αναβλήθηκε την Τρίτη είχαν σήμερα η ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε στα Σπάτα, συζήτησε με τους Θωμά Μαύρο και Βασίλη Τσιάρτα για τους οικονομικούς όρους της ενδεχόμενης συνεργασίας τους και παρά την οικονομική διαφορά που τους χωρίζει, συμφώνησαν… να τα ξαναπούν τις προσεχείς ημέρες.

Η συμφωνία του Μάντζιου με την ΑΕΚ -κατά τα λεγόμενα του ίδιου του παίκτη προ ημερών- ήταν κατά 85% τελειωμένη. Αυτό το… 15% που έμενε όμως αποδεικνύεται πως θέλει λίγο χρόνο (και συζήτηση) ακόμα για να συμπληρωθεί.

Μετά την αναβολή του ραντεβού του, λοιπόν, την Τρίτη με τους Μαύρο και Τσιάρτα, ο Μάντζιος βρέθηκε τελικά την Τετάρτη στα Σπάτα. Στην κουβέντα που έκανε όμως με τη μεγάλη μορφή της «Ένωσης» και τον τεχνικό διευθυντή (παρόλο που το κλίμα ήταν καλό) δεν επιτεύχθηκε ακόμα συμφωνία.

Κι αυτό διότι η πρόταση που έγινε στον παίκτη απέχει ακόμα απ’ αυτά που θέλει εκείνος. Σε βαθμό αρκετό για να μην αποφευχθεί ένα ακόμα σίριαλ για την ΑΕΚ, αλλά όχι και για να κάμψει την αισιοδοξία πως στις νέες επαφές που θα ακολουθήσουν μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή».

SPORT-FM

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook