«Ένα σφάλμα έκανα, πρέπει να το ξεχάσεις», μοιάζει να λέει η Βella του Twilight – κατά κόσμο Kristen Stewart – στον παρτενέρ της στη δημοφιλή ταινία και στη ζωή Robert Pattinson.

Την ώρα που ο Edward του Twilight εξομολογούνταν τα σχέδιά του να παντρευτεί την Kristen Stewart, αποκαλυπτόταν ότι η όμορφη πρωταγωνίστρια είχε παράλληλο δεσμό ή ότι απλά έκανε ένα one night stand με τον σκηνοθέτη και πατέρα δύο παιδιών, Rupert Sanders.

Η δημοσίευση της είδησης έπεσε σαν κεραυνός: Η Kristen Stewart πρόδωσε το σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson με έναν παντρεμένο σκηνοθέτη. Τώρα, η Βella του Twilight έρχεται να το επιβεβαιώσει, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από τον αγαπημένο της.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών από το περιοδικό «Us Weekly», στις οποίες η 22χρονη Kristen Stewart βρίσκεται σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον 41χρονο σκηνοθέτη Rupert Sanders, η ηθοποιός αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση όπου παραδέχεται τα πάντα.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τον πόνο και τη ντροπή που προκάλεσα στους ανθρώπους γύρω μου και σε όσους επηρεάστηκαν από τις πράξεις μου. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία βάζει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από ο,τιδήποτε, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι», δήλωσε η Stewart, σύμφωνα με το αμερικανικό «People».

Στις επίμαχες φωτογραφίες, που θα δείτε παρακάτω, εικονίζονται η Kristen Stewart και ο Rupert Sanders σε πόζες που προκαλούν σάλο…

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook