Πρώτη δημοσίευση: 13:07

Την Παρασκευή τελικά θα παρουσιαστεί στις εισαγγελικές αρχές ο ο δράστης της επίθεσης σε βάρος των τριών συγγενών του 18χρονου στο Τυμπάκι, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, δίνοντας συνέχεια στην απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Μεσαρά.

Ο 44χρονος, που βρέθηκε σήμερα στο εισαγγελικό γραφείο, τελικά δεν παρουσιάστηκε ενώπιων του αρμόδιου εισαγγελέα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική προανάκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόθεση του 44χρονου είναι να ασκήσει μήνυση σε βάρος των θυμάτων του καθώς όπως υποστηρίζει εκείνοι του επιτέθηκαν πρώτοι.

Σύμφωνα δηλαδή με την πλευρά του 44χρονου υποστηρίζεται πως αυτός ήταν ο οποίος δέχθηκε πρώτος επίθεση από τα τρία αδέλφια ενώ έτρωγε σε κάποιο κατάστημα, ενώ το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν ήταν δικό του αλλά άνηκε σε κάποιο από τους τρείς τραυματίες , και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που προηγήθηκε των πυροβολισμών κατάφερε και το πήρε ο 44χρονος.

Η υπόθεση να θυμίσουμε αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στην διαμάχη δύο οικογενειών στη Μεσαρά, που έχει αναστατώσει ολόκληρη την περιοχή και ξεκίνησε όταν συγγενείς μιας 14χρονης -σύμφωνα με την καταγγελία- είχαν κακοποιήσει έναν 18χρονο παρά φύσιν με ξένο αντικείμενο νεαρό γιατί διατηρούσε δεσμό με το κορίτσι.

Το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε συνέχεια στην απίστευτη ιστορία καθώς,
ο πατέρας του κοριτσιού επιτέθηκε με λοστό στο νεαρό και συνελήφθη για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη καταγγελία ο 18χρονος, δέχτηκε επίθεση με μεταλλικό λοστό από τον 39χρονο, ενώ κληθέντες Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση της παρά φύσιν κακοποίησης εκκρεμεί δικαστική διαμάχη, ενώ μετά από το περιστατικό ο 39χρονος δράστης και πατέρας θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.