Έχουν συμπληρώσει έξι χρόνια σχέσης και σχεδόν πέντε χρόνια έγγαμου βίου… Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου, δυο αγαπημένους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης και του θεάτρου. Ο Αιμίλιος, που υποδύεται στο «Νησί» έναν ακατάμηχο καρδιοκατακτητή, το Μανώλη Βανδουλάκη, και η Αθηνά, μια σέξι δασκάλα χορού στο «Steps», κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχουν αναφέρει ποτέ στα media, τον τρόπο γνωριμίας τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων τους, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Απόλλων στην Πάτρα, όταν συμμετείχαν μαζί σε παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της πόλης. Το ζευγάρι μίλησε στο αχαϊκό περιοδικό «Best» και φωτογραφήθηκε για το επετειακό του τεύχος, ενώ σε λίγο καιρό θα πρωταγωνιστήσει μαζί σε παράσταση. Στο περιοδικό, λοιπόν, η Αθηνά Μαξίμου δήλωσε: «Για μας η Πάτρα είναι μια πόλη που αγαπάμε πολύ και για το λόγο ότι της χρωστάμε τη σχέση μας και το γάμο μας. Και φέτος επιστρέφουμε στον τόπο του… ευτυχήματος», συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 7 Μαΐου του 2006 στο Island με κουμπάρα τη σεναριογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου, παρουσία 500 καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Άλκις Κούρκουλος, σχολίασε το πώς προσεγγίζει τη σχέση του μέσα από την κοινή του αγάπη, το θέατρο, κι αν είναι τελικά εύκολη η συμβίωση δύο καλλιτεχνών: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στην έννοια σχέση. Όλα είναι εκεί για να τα ανακαλύπτεις. Και το ωραίο, κάνοντας θέατρο με τον άνθρωπο που νομίζεις ότι ξέρεις καλά, είναι ότι η σκηνή θα σου φανερώσει κι άλλες πτυχές του που ούτε καν υποψιαζόσουν ότι υπήρχαν. Έτσι, με ένα παράξενο τρόπο, είναι σαν να κοιτάς τον άνθρωπό σου εξακολουθητικά για πρώτη φορά». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook