Το όνομα αυτού, Ayman Kandeel. Ο κ. Kandeel είναι Αιγύπτιος ηθοποιός και φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσει για την καριέρα του.

Μετά από λίγα λεπτά τηλεοπτικής συνέντευξης, φαίνεται ότι… ζήλεψε τη \”δόξα\” του Ηλία Κασιδιάρη και έγινε ταύρος μαινόμενος. Το αποτέλεσμα ήταν να επιτεθεί με γροθιές στην παρουσιάστρια αλλά και όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο στούντιο.

Για την ακρίβεια, η εκπομπή του MEMRI TV στην οποία φιλοξενήθηκε, είναι κάτι σαν το γνωστό \”Candid Camera\”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η νεαρή παρουσιάστρια ενημέρωσε τον φιλοξενούμενο της, ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί και από τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ, κάτι που αφύπνισε τα αντισημιτικά συναισθήματα του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός ενημερώθηκε για το τι επρόκειτο να συμβεί εν μέσω τηλεοπτικού διαλείμματος για διαφημίσεις. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε, καθώς η ζωντανή μετάδοση της εκπομπής συνεχιζόταν κανονικά. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στο στούντιο ένας \”παρείσακτος\” που δήλωσε Ισραηλινός και άρχισε να θέτει ζητήματα διπλωματίας και πολιτικής στον Αιγύπτιο σταρ.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία, μετά το τηλεοπτικό διάλειμμα, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο στούντιο και η επίθεση του Kandeel ο οποίος νωρίτερα είχε παραδεχτεί ότι είχε πάνω του όπλο. Οι άνθρωποι του σταθμού, προσπαθώντας να τον καθησυχάσουν, του αποκάλυψαν ότι η όλη ιστορία ήταν στην ουσία μια καλοστημένη φάρσα.

Πριν αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό, ο \”δράστης\” της επίθεσης απολογήθηκε και προσέφερε μάλιστα στην παρουσιάστρια \”λοσιόν για την τραυματισμένη πλάτη της\” προσκαλώντας τη στο αυτοκίνητο του…

Ολόκληρο τον διάλογο και την αντίδραση του Αιγύπτιου ηθοποιού, μπορείτε να τη δείτε στο υποτιτλισμένο βίντεο, ενώ περιλαμβάνονται και άλλα αποσπάσματα από την ίδια επιτυχημένη εκπομπή.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook