Το βράδυ της Παρασκευής (27/7) είναι προγραμματισμένο ένα ακόμα σημαντικό Διοικητικό Συμβούλιο για το μέλλον του Α.Ο. Χανιά.
Η συνάντηση αυτή είναι στο πλαίσιο σχηματισμού νέας διοίκησης, ενώ θα γίνει και ένας απολογισμός για τις έως τώρα κινήσεις, για τις οποίες είχε την ευθύνη ο Γιάννης Ντερμανάκης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στη νέα διοίκηση δεν θα συμμετέχουν ούτε ο Σταύρος Πάτερος, αλλά ενδεχομένως ούτε ο Δημήτρης Βιριράκης.

Η ενημέρωση από τον ΑΟΧ είναι η εξής:
\”Απόψε Παρασκευή στις 21.00, στα γραφεία του Α.Ο. Χανιά επί της οδού Παπαρρηγοπούλου, θα λάβει χώρα η τελευταία συνάντηση φιλάθλων και διοικητικών παραγόντων πριν τον ορισμό νέας διοίκησης. Η παρουσία των οργανωμένων και μη φιλάθλων του ΑΟΧ στα γραφεία της Παπαρρηγοπούλου επίσης για τελευταία φορά πριν τη μετεγκατάσταση στην οδό Ανδρ. Παπανδρέου μετά από οχτώ χρόνια,  κρίνεται απαραίτητη καθότι θα γίνει απολογισμός των κινήσεων που έγιναν για τη ρύθμιση ζητημάτων που αφορούν στην ομάδα και ενημέρωση για το ζήτημα του σχηματισμού ΔΣ.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσει  προεγγραφή και παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Περιμένουμε όλους τους ΑΟΧΙΤΕΣ!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook