(Τελευταία ενημέρωση : 14:00)

Άφαντος παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ο 50χρονος δασολόγος της Διεύθυνσης Δασών Χανίων Κώστας Πενταράκης η τύχη του οποίου αγνοείται από το περασμένο Σάββατο.

Στις έρευνες οι οποίες από χθες το απόγευμα έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή των πρώην δήμων Κολυμπαρίου και Μηθύμνης, συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις από την αστυνομία, την Πυροσβεστική, τον Ερυθρό Σταυρό, τις εθελοντικές ομάδες και από τους συναδέλφους του, ενώ και σκάφη ερευνούν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κολυμπαρίου και στον κόλπο της Κισάμου.

Το πρωί της Δευτέρας στις έρευνες για τον εντοπισμό, τουλάχιστον του αυτοκινήτου του 50χρονου, συμμετείχε ελικόπτερο της 115 Π.Μ. καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ απο το Ηράκλειο μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Όλοι οι παραπάνω έχουν χωριστεί σε δεκάδες ομάδες που ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή των πρώην δήμων Κολυμπαρίου και Μηθύμνης , απο τα παραθαλάσσια μέχρι τα ορεινά, χωρίς δυστυχώς έως τώρα να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του Χανιώτη δασολόγου.

\”Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε\” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο στο Flashnews.gr του υπεύθυνου Πολιτικής προστασίας της Π.Ε.Χανίων κ.Τάσου Κουρουπάκη.
Πάντως οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα έως ότου σκοτεινιάσει και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος Κώστας Πενταράκης έφυγε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του, λέγοντας στη σύζυγό του πως θα πήγαινε μία βόλτα στην περιοχή των Ροδωπού. Ο 50χρονος έφυγε με το αυτοκίνητό του μάρκας SUZUKI Baleno γαλάζιου χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΝΚ 1364.

Η εκπομπή του τελευταίου σήματος από το κινητό του τηλέφωνο έγινε στις 2,30 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 μέσω της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στα Πλακάλωνα Κισάμου και έκτοτε παραμένει κλειστό.

(Στην φωτογραφία ο Κώστας Πενταράκης στην διάρκεια συμμετοχής του σε εκπομπή της \”Νέας Τηλεόρασης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook