Μεγάλη πρόκριση έστω και στα πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης (4-2 πεν.) μετά από ισοπαλία 1-1 στα 120 λεπτά – Η Πορτογαλική Μαριτίμο περιμένει την ομάδα του Τσιώλη.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τα εύκολα δύσκολα καθώς ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος (1-1), ωστόσο στα πέναλτι κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 της Ίντερ Μπακού και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται, με την ομάδα της Αρκαδίας να ξεπερνά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη στα πέναλτι.

Πρωταγωνιστές στην \”ρώσικη ρουλέτα\” ο Μπαντής ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Μπαρμετλέρ και ο Περόνε ο οποίος εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του με περίσσια ψυχραιμία, αλά Πίρλο και της χάρισε την πρόκριση.

Οι Αρκάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις αρκετές φορές στην εστία του Λομάγια.Το σκορ για την ελληνική ομάδα άνοιξε στο 68ο λεπτό ο Τσίμο Ναβάρο με σουτ από το ύψος της περιοχής, εκμεταλλευόμενος ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας μετά από κόρνερ του Ουσέρο.

Οι Αζέροι ωστόσο βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα επίσης από στημένη φάση, μετά από κοντινή κεφαλιά του Σουτζ στο 88ο λεπτό.Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η πορτογαλική Μαρίτιμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook