Έχει παραγίνει το κακό με παίχτες τύπου Παπουλή. Ποδοσφαιριστές που σε προχωρημένη ηλικία γνώρισαν την καταξίωση λόγω ΟΦΗ να απαξιώνουν τον ίδιο τους τον ποδοσφαιρικό ευεργέτη καθ\’ αυτό τον τρόπο.

Τελευταίο παράδειγμα ο ίδιος ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του όπως είναι γνωστό στην Κύπρο, σε συνέντευξη του δήλωσε πως αν δεν υπήρχε Αναστόπουλος δε θα θα υπήρχε ΟΦΗ, λόγω τον προβλημάτων που είχε πέρσι η ομάδα.

Δεν είπε όμως στη συνέντευξη του ο συμπαθής Παπουλής που θα έπαιζε εκείνος, ο Καπάνταης (που επικαλείται όπως θα δείτε παρακάτω) και άλλοι αν δεν υπήρχε ο ΟΦΗ. Το σημαντικότερο: αν ήταν σήμερα προπονητής SUPER LEAGUE ο Αναστόπουλος που μέχρι πρόσφατα στην προπονητική του καριέρα είχε να επιδείξει μόνο υποβιβασμούς από τη μεγάλη κατηγορία.

Το \’\’γραμμάτιο\’\’ της περσινής κατάστασης όλοι το εξαργυρώνουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (μεταγραφές, προτάσεις, αναγνώριση) ας αφήσουν λοιπόν ήσυχο τον ΟΦΗ έχει σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθεί. 


Για του λόγου το αληθές το απόσπασμα από την συνέντευξη του Παπουλή:

 
\’\’Είχε πει ο Λεωνίδας Καμπάνταης ότι όλοι οι παίκτες έχουμε αλτσχάιμερ για να ξεπερνάνε όλα αυτά τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλιώς δεν θα υπήρχε σωτηρία, θα τα είχαμε παρατήσει πολύ καιρό πριν και ο ΟΦΗ μπορεί να μην υπήρχε από τις αρχές της χρονιάς.

Το μεγαλύτερο ρόλο μέσα σε αυτή την ομάδα τον έπαιξε ο κύριος Αναστόπουλος. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε αυτός άνθρωπος να μας κάνει τον ψυχολόγο, τον νευρολόγο και ότι άλλο μπορούσε να υπήρχε στην ομάδα, δεν θα υπήρχε ο ΟΦΗ.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook