Οι ενδοοικογενειακές διαφωνίες ενός γιου –του μεγαλύτερου στην οικογένεια- με τον πατέρα του στάθηκαν ικανές να τους οδηγήσουν στα άκρα.

Νωρίς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο 24χρονος γιος της οικογένειας δολοφόνησε τον 50χρονο πατέρα και τον 8χρονο αδελφό του στο σπίτι τους, έπειτα από έντονο καβγά, ενώ ο τρίτος γιος, ένας 17χρονος δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μητέρα του νεαρού δολοφόνου ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από το παιδί της που λέγεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, αλλά κατάφερα να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η σύλληψη του δράστη έγινε την ώρα που ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από τον τόπο του μακελειού. Μέχρι στιγμής κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Άλμπερτβιλ.

Τα άψυχα σώματα των δολοφονημένων μελών της οικογένειας βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια το καθένα όπως και ο βαριά τραυματισμένος αδελφός του δράστη.

Επίσης, η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι, μία σιδηρογροθιά.

«Ο μικρός επρόκειτο να γιορτάσει τα γενέθλιά του»

«Δεν καταλαβαίνουμε. Ο μικρός αδελφός επρόκειτο να γιορτάσει τα γενέθλιά του αύριο (Παρασκευή).

Ο παππούς τους ήταν τόσο χαρούμενος και είχε αναλάβει τις προετοιμασίες», δήλωσε φανερά σοκαρισμένος στο Europe 1, ο Jean-Pierre Canova, αντιδήμαρχος της πόλης  και γείτονας της οικογένειας.

Επιπλέον, ο Canova δήλωσε πως ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση σοκ κατά τη σύλληψή του και με το κεφάλι μέσα στα χέρια, δεν έπαψε να κλαίει όταν τον έβαλαν στο περιπολικό.

Οι 2.000 κάτοικοι της πόλης Μποζέλ είναι σοκαρισμένοι με το πρωτοφανές περιστατικό.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook