Η Ε.Π.Σ. Χανίων ενημέρωσε τα σωματεία της δυνάμεώς της ότι το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Η κλήρωση για το θεσμό, που κάτοχος είναι ο Μινώταυρος, θα οπραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 12.00 της 8ης Αυγούστου.

Το έγγραφο που εστάλη από την Ε.Π.Σ.Χ. στα σωματεία της δυνάμεώς της είναι το εξής (Η δήλωση συμμετοχής διακρίνεται στη φώτο 2):
:

  \” ΠΡΟΣ

                                            ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ

           Κύριε Πρόεδρε,

   Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να προσκομιστεί στα γραφεία της Ενώσεως, μέχρι την 12η ώρα της Τετάρτης  8 Αυγούστου 2012, μέσω του ορισθέντος αντικλήτου και μόνο.

    Η  κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 και ώρα 20.00 μ.μ. , στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Ε.Π.Σ.Χανίων. Η  έναρξη των αγώνων ορίζεται για  το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012. Η διεξαγωγή του Κυπέλλου θα γίνει σε δύο φάσεις.  Στην πρώτη φάση με ομίλους σε διπλούς αγώνες , ενώ στη δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες.

    Η συμμετοχή των σωματείων   Δ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας , και Α’ τοπικής κατηγορίας , είναι υποχρεωτική, ενώ των σωματείων Β’ και  Γ’ τοπικής κατηγορίας προαιρετική.

    Το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως  στα εκατό ευρώ [100,00].

  Σημειώνουμε ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το παραχωρητήριο του γηπέδου, στο οποίο θα αγωνίζεστε.     

   Τέλος παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη σύνθεση του Δ. Σ. του σωματείου σας, πότε εξελέγη, τη διάρκεια της θητείας του βάσει του καταστατικού σας, καθώς και τον αντίκλητο ο οποίος θα λαμβάνει την αλληλογραφία [πλήρη στοιχεία – διεύθυνση – τηλέφωνο –fax –e mail ] για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής μεταξύ μας, συνεργασίας.

  Βέβαιοι ότι θα τηρηθούν πιστά οι προαναφερόμενες προθεσμίες, σας στέλνουμε τις ευχές μας για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

                            Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ.                                              ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook