Σε σκληρό καρύδι έπεσε ένας 17χρονος τσαντάκιας που επιτέθηκε την Κυριακή σε μια 26χρονη νεαρή κοπέλα με σκοπό, τι άλλο, να της κλέψει την τσάντα.

Η νεαρή κοπέλα προέβαλε αντίσταση στη προσπάθεια του δράστη να της αρπάξει την τσάντα και τότε αυτός δε δίστασε να τη χτυπήσει με γροθιές στο πρόσωπο.

Προς στιγμή, ο δράστης φάνηκε να νικάει, και με τη τσάντα της νεαρής παραμάσχαλα άρχισε να τρέχει. Ωστόσο περαστικοί των ακινητοποίησαν ενώ έπειτα έφτασαν Αστυνομικοί στο σημείο όπου και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων , την κατοχή και τρόπο κτήσης των οποίων δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει.

Η ιστορία όμως δε σταματά εδώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία οπού διαμένει ο 17χρονος συλληφθείς, βρέθηκε να διαμένει σε αυτό 54χρονη συλληφθείσα , η οποία αν και κλήθηκε νόμιμα,αρνήθηκε ως όφειλε να επιτρέψει την είσοδο στην κατοικία της με σκοπό την έρευνα, εκδηλώνοντας αρχικά παθητική και εν συνεχεία ενεργητική αντίσταση, ενώ προέβαινε παράλληλα σε φραστικές εκφράσεις και απειλές εναντίον των αστυνομικών ανδρών.

Κατά την έρευνα που εν τέλει επετεύχθη, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 0,5 γραμμαρίων, το οποίο κατείχε ο 17χρονος συλληφθείς μαζί με 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται κατά δήλωση 17χρονου.

Επίσης συνελήφθη η 50χρονη μητέρα του νεαρού για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook