Πρώτη τη δημοσίευση: 14:29

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία πιστολιού, αντιμετωπίζει ο 44χρονος που το βράδυ της περασμένης Τρίτης πυροβόλησε τα τρία αδέλφια από το Τυμπάκι.

Οι δικηγόροι του 44χρονου, πέρασαν σήμερα το γραφείο των εισαγγελικών αρχών, δηλώνοντας πως ο πελάτης τους είναι στη διάθεση των αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης .

Επίσης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των τριών αδελφών, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης τους ήταν εκείνος που δέχθηκε πρώτος επίθεση.

Εν τω μεταξύ καζάνι που βράζει είναι  η περιοχή της Μεσαράς και κυρίως το Τυμπάκι μετά και τα τελευταία γεγονότα με τις αστυνομικές αρχές να εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η υπόθεση να θυμίσουμε αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στην διαμάχη δύο οικογενειών στη Μεσαρά, που έχει αναστατώσει ολόκληρη την περιοχή και ξεκίνησε όταν συγγενείς μιας 14χρονης -σύμφωνα με την καταγγελία- είχαν κακοποιήσει έναν 18χρονο παρά φύσιν με ξένο αντικείμενο νεαρό γιατί διατηρούσε δεσμό με το κορίτσι.

Το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε συνέχεια στην απίστευτη ιστορία καθώς, ο πατέρας του κοριτσιού επιτέθηκε με λοστό στο νεαρό και συνελήφθη για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη καταγγελία ο 18χρονος, δέχτηκε επίθεση με μεταλλικό λοστό από τον 39χρονο, ενώ κληθέντες Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση της παρά φύσιν κακοποίησης εκκρεμεί δικαστική διαμάχη, ενώ μετά από το περιστατικό ο 39χρονος δράστης και πατέρας θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο 44χρονος πυροβόλησε τα τρία αδέλφια που είναι συγγενείς του 18χρονου, δίνοντας αιματηρή συνέχεια στο ερωτικό θρίλερ.

Ρένα Βουρεξάκη