Ακόμα και σε μια χώρα η οποία γίνεται μάρτυρας 44 δολοφονιών τη μέρα, αυτή η υπόθεση σόκαρε όσο δεν πάει την κοινή γνώμη.

Η Ν. Αφρική έζησε ένα τρομερό οικογενειακό δράμα όταν μια συμμορία ξεκλήρισε με τον πιο βίαιο τρόπο μια οικογένεια.

Τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα από τα πιο αποτρόπαιο εγκλήματα που έχουν γίνει εκεί.

Δράστες είναι ένας 24χρονος και ένας 21χρονος και θύματα τα μέλη της οικογένειας Βιανά από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι δράστες σκότωσαν τον πατέρα της οικογένειας, βίασαν και σκότωσαν τη σύζυγό του ενώ έπνιξαν σε βραστό νερό τον 12χρονο γιο τους!

Όλα άρχισαν όταν ο 24χρονος Πάτρικ Ραντεμπέ που δούλευε ως κηπουρός στο σπίτι τους και ο 21χρονος Σίφο Μπέλε, γιος ενός από τους υπηρέτες της οικογένειας μαζί με ένα φίλο τους μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας με συγκεκριμένο σχέδιο.

Είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια και από την στιγμή που μπήκαν άρχισαν να εκτελούν το σατανικό τους σχέδιο, και όλα αυτά γιατί όπως είπαν η οικογένεια δεν τους συμπεριφερόταν καλά.

Αρχικά επιτέθηκαν στον 53χρονο πατέρα της οικογένειας, χτυπώντας τον με ένα μπαστούνι του γκολφ ενώ τον έδεσαν, ζητώντας του να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Όταν η 43χρονη σύζυγός του, Τζεραλντίν, επέστρεψε σπίτι με τον 12χρονο γιο τους, οι δράστες τους έδεσαν σε δύο διαφορετικά δωμάτια.

Τότε οι δύο άνδρες βίασαν τη γυναίκα και τη σκότωσαν μαζί με τον σύζυγό της.

Μετέπειτα έπρεπε να σκοτώσουν όπως είπαν και τον γιο της οικογένειας καθώς υπήρχε περίπτωση αν τον άφηναν να ζήσει να τους αναγνωρίσει και έτσι, τον ανάγκασαν να βάλει το κεφάλι του σε καυτό νερό και να πνιγεί.

Μάλιστα, ούτε ο σκύλος της οικογένειας κατάφερε να επιβιώσει καθώς βρέθηκε σφαγμένος αφού οι δράστες του άνοιξαν τον ξεκοίλιασαν στην κυριολεξία, ανοίγοντάς του το στομάχι.

Αν και το όλο περιστατικό διαδραματίστηκε πέρυσι τον Οκτώβριο, οι δραματικές λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα κατά την απολογία των δραστών στο δικαστήριο.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook