Ένα ελαττωματικό ανταλλακτικό σε συνδυασμό με την ελλιπή συντήρηση του δικτύου ασφαλείας φαίνεται πως ήταν η αιτία να μείνει το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς ηλεκτροδότηση η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Αποτέλεσμα; Για τέσσερις ώρες…

… \”νέκρωσαν\” ο ασύρματος και όλα τα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού αναφοράς για τους πολίτες, του γνωστού «100»!

Πριν τρία χρόνια η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας εγκαταστάθηκε στο νεόκτιστο Μέγαρο, ένα κτίριο που κατασκευάστηκε με συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας. Πολύ γρήγορα όμως αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών, παρουσιάζοντας πολλά ελαττώματα. Το να μη λειτουργεί σύμφωνα με το σχεδιασμό η γεννήτρια ρεύματος όταν ο υποσταθμός που διαθέτει το κτίριο τεθεί εκτός λειτουργίας, όπως συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, είναι ένα από αυτά…

Και στις τέσσερις ώρες που \”ξέμεινε\” από ρεύμα η Διεύθυνση, όλοι έκαναν το σταυρό τους να μη συμβεί κάτι κακό. Οι πολίτες μπορεί να καλούσαν το «100» και να φαινόταν πως αυτό λειτουργεί αλλά κανείς δεν απαντά, όμως στην ουσία χωρίς ρεύμα το τηλεφωνικό κέντρο ήταν εκτός λειτουργίας, όπως \”νεκρά\” ήταν όλα τα συστήματα και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης, μη εξαιρουμένου και του ασυρμάτου!

Και όσο οι περικοπές στην ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν όρια αυτά μπορεί να συμβούν, ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση χωρίς δυσάρεστα παρατράγουδα.

Πάλι καλά να λέμε που δεν μας βρήκε και κανένας σεισμός εκείνη την ώρα…

iliatora.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook