Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση \”κατέγραψε\” σε σημαντική διοργάνωση ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES, που κατέκτησε 3 μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση
Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, αυτή τη φορά για τον ΤΑΛΩ ANEK LINES. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις Καρυές της Σπάρτης 20-21 και 22 Ιουλίου 2012 σε μια διαδρομή που τίποτα δε θύμιζε ΜΤΒ. 
Για μια ακόμα χρονιά η νοοτροπία της ΕΟΠ \”ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ\” ήταν εκεί, με ασφάλτινη διαδρομή και 2 χωματόδρομους που την ένωναν σε ένα κύκλο περίπου 4,5 χιλιομέτρων!! 
Μετά από τα παράπονα όλων των αθλητών, μια ώρα πριν το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, πρόσθεσε ο Αλυτάρχης του αγώνα κ. Χαράλαμπος Ρήγας και είναι προς τιμήν του, ένα μικρό δασικό μονοπάτι περίπου 600-700 μέτρων!! Απολογισμός: 
Δεύτερη θέση για τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES, στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΤΒ, με τους Γιάννη Κακαβελάκη, Γιολάντα Χατζάκη, Γιώργο Νικολάου και Δημήτρη Καλλιβρετάκη. 
Πρωταθλητής Ελλάδος στο ΜΤΒ για το 2012, ο έφηβος αθλητής του ΤΑΛΟΥ ΑΝΕΚ LINES Γιάννης Κακαβελάκης με τον Κορτσιδάκη Μιχάλη στη 4η θέση και τον Σταματακη Χρήστο στη 12η! 
Δεύτερη θέση για τη νεανίδα ακόμα, Χατζάκη Γιολάντα, στη κατηγορία Γυναικών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ στην 6η θέση η Χριστίνα Πρίντεζη. Στους παίδες 11ος ήταν ο Κώστας Καλαιτζάκης και 16ος ο Δημήτρης Καλλιβρετάκης. και στους άνδρες τέλος, 8ος ο Γιώργος Νικολάου, 14ος ο Δημήτρης Ροβάκης, 22ος ο Κώστας Ορφανουδάκης, 25ος ο Μπάμπης Χαιδεμενάκη, ς, 33ος ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, 38ος ο Σταύρος Σταματάκης και 42ος ο Αλέξανδρος Κουπατσιάρης. Επόμενος αγώνας το πανελλήνιο πρωτάθλημα 4Χ στις Μελλέσες, Ηρακλείου. 
Ο ΤΑΛΩΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ, το κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook