Το βράδυ του Σαββάτου (28/7) αναμένεται να βρίσκεται στο Καρπενήσι η αποστολή του Πλατανιά, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Η χανιώτικη ομάδα αναχώρησε από τα Χανιά με 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Ουκάρ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Για δέκα ημέρες θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου, ώστε να γίνει το \”χτίσιμο\” της ομάδας για την πρώτη της συμμετοχή στη Super League.
Την Τετάρτη (1/8) θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με την Κασσιώπη, ενώ την Κυριακή (5/8) οι \”ερυθρόλευκοι\” θα παίξουν με τη Νίκη Βόλου.
Στις 8/8 είναι προγραμματισμένο φιλικό με τον Πανιώνιο, το οποίο αναμένεται να γίνει στη Νέα Σμύρνη, ενώ \”κλείστηκε\” ματς και με τον Εργοτέλη στις 12 Αυγούστου.
Στο διάστημα της παρουσίας του Πλατανιά στο Καρπενήσι θα υπάρξουν δοκιμές παικτών και μάλιστα ένας Γάλλος αμυντικός θα \”τσεκαριστεί\” από τον τεχνικό της χανιώτικης ομάδας.
Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κηπουρός, Λαζαρίδης, Κοκκαλάς, Παληγεώργος, Αργυρόπουλος, Τζανής, Δημήτρης, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Δράμι, Πάγκαλος, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Τσοντάκης, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης, Μαρτσάκης και Αναστασάκος. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook