Τέσσερεις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα, είναι ο έως τώρα απολογισμός τροχαίου ατυχήματος το οποίο συνέβη περίπου στις 6:35 το απόγευμα στον δρόμο ο οποίος διέρχεται απο το Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία αγόρια,ένας 20χρονος και δύο 17χρονοι και μια 15χρονη κοπέλα, με οδηγό τον 20χρονο Χανιώτη, ενώ κατευθυνόταν απο το Νοσοκομείο προς τα Νεροκούρου, σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων απο το νοσηλευτικό ίδρυμα, άγνωστο πως, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

\"\"

Το αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν \”πέρασε\” στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αλλά \”βγήκε\” εκτός του δρόμου προς τα δεξιά και αφού – στην κυριολεξία – ξεπάτωσε ένα ελαιόδενδρο κατέληξε μέσα σε ένα χαντάκι οβρίων υδάτων.

\"\"

Η κοπέλα βγήκε μόνη της, ενώ για τον απεγκλωβισμό των άλλων τριών αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς και οι τρείς τραυματίες ανασύρθηκαν μέσα απο το αυτοκίνητο απο τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ με ασθενοφόρο διακομίσθησαν άμεσα στο Νοσοκομείο.

\"\"

Και οι τρείς είναι εκτός κινδύνου για την ζωή τους, ενώ και η 15χρονη, με ελαφρά τραύματα μετέβη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook