Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ιδιοκτησίας 2012 (European Property Awards) και όπως ανακοινώθηκε η εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ είναι ανάμεσα στις νικήτριες της εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η EΥΡΩΠΛΑΝ έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα», λαμβάνοντας μάλιστα βραβείο 5 αστέρων (υψηλότατη διάκριση), για μελέτη εξοχικής κατοικίας στην περιοχή Πλάκα Ελούντας (εκτός οικισμού).

Η απονομή του εν λόγω βραβείου θα γίνει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 στο London Marriott Hotel-Grosvenor Square όπου και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το γεγονός ότι η ΕΥΡΩΠΛΑΝ λαμβάνει το βραβείο αυτό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – γεγονός όχι σύνηθες για τον εν λόγω θεσμό - αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών και της προσήλωσης στην παραγωγή ποιοτικών μελετών και κατασκευών χρησιμοποιώντας παράλληλα το νέο αναπτυξιακό εργαλείο της Διοίκησης Τεχνικών Έργων που τα τελευταία χρόνια εξελίσσει διαρκώς.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ιδιοκτησίας (European Property Awards) είναι τμήμα των Διεθνών Βραβείων Ιδιοκτησίας (International Property Awards) και το λογότυπο των βραβείων αυτών που πλέον η εταιρεία μας δικαιούται να φέρει ,αποτελεί «σύμβολο αριστείας» στην παγκόσμια βιομηχανία Iδιοκτησίας. Αργότερα, εντός του έτους 2012, οι νικητές με την υψηλότερη βαθμολογία από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ιδιοκτησίας θα ανταγωνιστούν άλλες νικήτριες εταιρείες από Ασία, Αφρική, Αμερική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , ώστε να απονεμηθεί το βραβείο του τελικού Παγκόσμιου νικητή ανά κατηγορία.

Στον φετινό διαγωνισμό, κατά δήλωση του κ. Προέδρου Stuart Shield, «συμμετείχαν 29 Ευρωπαϊκές Χώρες , ενώ αναφέρθηκε στο επίπεδο των συμμετοχών που ειδικά για φέτος ήταν αρκετά υψηλό».