H Κατερίνα Μουτσάτσου ανέβασε στο youtube το δεύτερο βίντεο της που θα συζητηθεί.

Το βίντεο έχει τίτλο “ωδή στην χαμένη χαρά” και αποτελεί προφανώς παράφραση της 9ης συμφωνίας του Μπετόβεν “Ωδή στην χαρά” που χρησιμοποιήθηκε ως ύμνος της Ευρωπαικής Ένωσης.

Στο βιντεάκι το οποίο έχει σαν μουσικό χαλί την εξαιρετική δημιουργία του Μπετόβεν, η Κατερίνα, βρίσκεται στην παραλία και χαράζει στην άμμο τις αξίες τόσο της Ευρωπαικής Ένωσης όσο και της Ευρώπης- Ελλάδας, τις οποίες στην συνεχεία σβήνει το κύμα..

Λέξεις όπως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΘΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σβήνονται από την θάλασσα. Όμως, στην συνέχεια, μία λέξη εμφανίζεται πολύ δυνατή για να την σβήσουν τα κύματα, η λέξη είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ.

Η ωδή στην χαμένη χαρά, είναι προφανώς μία μεταφορά που περιγράφει την ζωή και την κατάσταση πολλών χωρών της Ευρώπης. Σε αυτή την καταστροφική αλυσίδα, πρώτη χτυπήθηκε η Ελλάδα, η οποία αναγκάστηκε να πάρει τα πιο σκληρά μέτρα.

Στο όνομα της “Ένωσης”, η οποία με τα χρόνια έγινε αντι-δημοκρατική, τα ψέματα, οι εκβιασμοί, η διάπλαση ηθών και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι χρησιμοποιούνταιο για να συνθλίψουν ανθρώπινες ζωές και να καταστρέψουν την δημοκρατία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook