Για την περιπέτεια υγείας που είχε ο γνωστός ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του Σάκης Μπουλάς, μίλησε στο «Πρωινό mou» ο Πέτρος Φιλιππίδης. Οι δυο τους, που έχουν σήμερα την επίσημη πρεμιέρα της νέας τους ταινίας: “Μια φορά και ένα μωρό”, είχε προγραμματιστεί να βρεθούν μαζί στο πλατό του Mega, τελικά όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαν κανονίσει, μιας και ο Σάκης Μπουλάς βρίσκεται στο νοσοκομείο από την περασμένη Πέμπτη.

«Την Πέμπτη ο Σάκης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο. Λόγω του προβλήματος που όλοι γνωρίζουμε ο Σάκης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ένα απλό κρύωμα για εκείνον είναι πιο βαρύ και εντολή των γιατρών είναι σε τέτοια περίπτωση να κάνει εισαγωγή ώστε να ελέγχεται η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει κάτι σοβαρό και έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο. «Έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο γιατί έχει αυτήν την εντολή από το γιατρό. Κάθε φορά που νιώθει μια αδιαθεσία θα πρέπει να πηγαίνει για παρακολούθηση. Με όλες αυτές τις ιώσεις ένιωσε ένα πρόβλημα με την αναπνοή του και τρόμαξε», είπε και πρόσθεσε: «Σήμερα το πρωί βγαίνει από το νοσοκομείο. Εμείς μιλήσαμε χθες το μεσημέρι και ήταν καλύτερα και σήμερα θα βγει. Αν όλα πάνε καλά το βράδυ θα είναι κανονικά στην πρεμιέρα της ταινίας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook