Ο μύθος του απόλυτου sex symbol, Marylin Monroe, δεν σβήνει ακόμα και μισό αιώνα μετά το θανατό της.

\"\"

Η ζωή της είχε αποτυπωθεί σε άπειρα χιλιόμετρα φιλμ και χιλιάδες ανέκδοτες φωτογραφίες της, που φέρουν την υπογραφή του φωτογράφου των star και αδελφικού της φίλου, Milton Green, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η star \”ξαναζωναντανεύει\” στην Βαρσοβία, αφού εκεί βρέθηκαν τέσσερα ξύλινα κιβώτια με 4.000 φωτογραφίες της, που δείχνουν την ντίβα του κινηματογράφου να φοράει τζιν και να φρεσκάρει το κραγιόν στα διάσημα χείλη της ή να κλείνει πονηρά το μάτι σκεπασμένη με ένα λευκό σεντόνι. Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν τη Marylin σε απλές καθημερινές στιγμές.

\"\"

Οι φωτογραφίες αυτές, θα είναι το αντικείμενο μιας έκθεσης, που θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Σεπτέμβρη.

\"\"

Το ότι τα ξύλινα κιβώτια βρέθηκαν στην Πολωνία, οφείλεται σε έναν πάμπλουτο Αμερικανό από το Σικάγο, ο  οποίος μετά την επανάσταση το 1989, προπάθησε να εξαπατήσει την πολωνική κυβέρνηση.

Όταν αναγκάστηκε να εξοφλήσει το χρέος του, ύστερα από παρέμβαση του Εισαγγελέα της Βαρσοβίας και του FBI, έδωσε πίσω ό,τι είχε πάρει. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και τα ξύλινα κιβώτια με το θησαυρό, που κοστολογείται 560.000 ευρώ.

\"\"

Οι φωτογραφίες, μετά την έκθεση θα δημοπρατηθούν.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook