«Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει με υπευθυνότητα την κυβέρνηση. Θέλουμε να έχει μακρά πνοή, ορίζοντα τετραετίας» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

Είπε ακόμη ότι μπορεί οι υπουργοί να έχουν την ευθύνη των χειρισμών, ωστόσο και το ΠΑΣΟΚ έχει πολιτική ευθύνη έναντι του ελληνικού λαού.

«Σεβόμαστε τη συμφωνία της προγραμματικής σύγκλισης, επιμένουμε στην ανάγκη να υπάρχει ενιαίο εσωτερικό μέτωπο» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης για το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΑΤΕbank, τονίζοντας ότι δόθηκε λύση με πλήρη απορρόφηση του δικτύου της τράπεζας και πλήρη απορρόφηση του προσωπικού.

Υποστήριξε ακόμη ότι «τα πράγματα θα βελτιωθούν εντυπωσιακά για τους αγρότες» και ότι δεν δυσκολεύει η πρόσβαση του αγρότη σε χρήμα. Οπως είπε, το μείζον ζήτημα είναι η στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα. «Πρόκειται για πολιτική αθλιότητα το να λέει ο κ. Τσίπρας ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είναι λήσταρχοι που βοήθησαν στη ληστεία της Αγροτικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι πρότεινε ο κ. Τσίπρας; Να απολυθούν 2.000-3.000 εργαζόμενοι;» διερωτήθηκε.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook