Πάγωμα της προσφυγής στο ΣτΕ για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Γ. Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Ιεράπετρας στο ΧΥΤΑ Αγ. Νικολάου, έχει κάνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου από τον Ιανουάριο.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ το Σάββατο, μετά τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη μια μέρα πριν, για την προσφυγή του Δήμου Αγίου Νικολάου, που τινάζει στον αέρα τον περιφερειακό σχεδιασμό για τα απορρίμματα.

Πέρα από την αίτηση αναστολής της απόφασης του κ. Καρούντζου, η τακτική δικάσιμος στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την εξέταση της ουσίας της προσφυγής του Δήμου Αγίου Νικολάου έχει οριστεί το Μάρτιο του 2012 !

Η προσφυγή κατά της απόφασης του κ. Καρούντζου έγινε από το Δήμο Αγίου Νικολάου το Δεκέμβριο του 2010 κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου. Είναι άγνωστο όμως αν το πάγωμα της αίτησης αναστολής τον Ιανουάριο έγινε κατόπιν νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν δεν έχει υπάρξει τέτοια απόφαση, το πάγωμα αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημάρχου κ. Κουνενάκη για την οποία είναι πια ο ίδιος υπεύθυνος.

Από τα ΝΕΑ του ΜΕΡΑΜΒΕΛΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook