Tην αποφασιστικότητα της να «προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις του κράτους σε βάθος, χωρίς καμία χρονοτριβή» εξέφρασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην τρόικα κατά τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, ο Υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Στεφάνου, καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Τρόικα για την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης.

Η πολιτική ηγεσία διαβεβαίωσε ότι οι \”δεσμεύσεις της χώρας θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, στο πλαίσιο πάντα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και της προγραμματικής συμφωνίας των κυβερνητικών εταίρων\”.

Εκφράσθηκε η πεποίθηση ότι τα οφέλη από τη διοικητική μεταρρύθμιση θα είναι άμεσα, διότι θα εξοικονομηθούν σημαντικά ποσά από τις λειτουργικές δαπάνες, αλλά και μακροπρόθεσμα, αφού θα σημειωθούν οικονομίες κλίμακας, μείωση γραφειοκρατικών βαρών που μέχρι σήμερα λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις, αλλά και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook