Από τα… χείλη του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, \”κρέμονται\” πολλές ομάδες της Super League.
Ανάμεσα σε αυτές ενδέχεται να είναι και ο Πλατανιάς που περιμένει τις εξελίξεις με το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος για να δει αν υπάρχει προοπτική να του παραχωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές.
Η κατάσταση όμως δεν θα ξεκαθαρίσει ακόμα άμεσα αφού ο νέος τεχνικός των \”ερυθρολεύκων\” πήρε στην Ολλανδία 28 ποδοσφαιριστές και παράλληλα από την Πειραιώτικη ΠΑΕ αναφέρεται ότι δεν υπάρχει \”μαύρη λίστα\” από τον Ζαρντίμ.
Ωστόσο αρκετοί παίκτες που φαίνεται ότι δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενδιαφέρουν αρκετές ομάδες.
Σουμπίνιο, Ποτουρίδης, Ντιελνά και Παπάζογλου είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχει γραφτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Super League.
Τον Πλατανιά σίγουρα θα τον ενδιέφερε αν υπήρχε η πιθανότητα να πάρει κάποιον από αυτούς με υποσχετική και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του Ποτουρίδη \”παίζει\” περισσότερο, αφού ο Σουμπίνιο είναι και στο στόχαστρο του Ατρομήτου, που ενδεχομένως να έχει προβάδισμα από τις άλλες ΠΑΕ ελέω Ευρώπης. 
Δεν αποκλείεται πάντως η χανιώτικη ομάδα να κοιτάξει το ενδεχόμενο να μπορέσει να δανειστεί και τον Μπάμπη Λυκογιάννη που διέπρεψε στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία και παράλληλα ήταν και βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων, που κατέλαβε την 2η θέση στο Euro U-19 2012.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook