Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στον Έβρο για να εντοπίσουν έναν 66χρονο κτηνοτρόφο που σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα έναν 48χρονο συγχωριανό του, όταν είδε τα ζώα του να βόσκουν μέσα στο κτήμα του! Ήταν η δεύτερη απόπειρα του δράστη να λύσει τις διαφορές του με το θύμα και, δυστυχώς, ήταν επιτυχημένη!

Το έγκλημα έγινε λίγες εκατοντάδες μέτρα έξω από τον οικισμό Δορίσκο των Φερών, όταν ο 66χρονος πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε το θύμα να του ζητήσει τον λόγο επειδή έβαζε τα πρόβατά του να βόσκουν στο κτήμα του. Έχοντας ήδη παλιές διαφορές για τα κτήματά τους, άρχισαν αμέσως να διαπληκτίζονται. Ο δράστης έφυγε για λίγο και πήγε στο σπίτι του απ’ όπου πήρε το κυνηγετικό του όπλο και επέστρεψε στο μαντρί.

Πριν ο 48χρονος προλάβει να αντιδράσει, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τραυματίζοντάς τον θανάσιμα! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Οι δύο άνδρες είχαν και στο παρελθόν κτηματικές διαφορές για τις οποίες έφταναν συχνά στα δικαστήρια. Παλιότερα, μάλιστα, ο 66χρονος δράστης είχε αποπειραθεί και πάλι να σκοτώσει τον συγχωριανό του με μαχαίρι, αλλά τότε ο 48χρονος γλίτωσε με τραύματα!