Οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα με στόχο να διεξαχθεί με επιτυχία για τέταρτη χρονιά το μεγαλύτερο beach party στην Κρήτη, B.I.G Party Ierapetra Xperience !

Με τα προπωλημένα εισιτήρια να οδεύουν προς δεύτερο sold out σε όλη την Κρήτη αλλά και τις κρατήσεις να συνεχίζονται κανονικά, πιθανότατα μιλάμε για την βραδιά που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Ιεράπετρα !

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να αυτοσχεδιάζει στην εμφάνιση του φέρνοντας μαζί του οτιδήποτε μπορεί να κάνει την διαφορά ! Dj Vassili TsiliChristos, McGpGrand, Shaya, SlickBeats, Nigma, happyharry, δεκάδες χορευτές και animator θα είναι εκεί σε μια βραδιά που μας καλεί να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που ψάχνουμε να βρούμε γύρω μας !

Οι επισκέπτες μπορούν να προσέρχονται στον χώρο της εκδήλωσης απο τις 19:00 το απόγευμα ενώ όσοι δεν έχουν αγοράσει το εισιτήριο τους θα το βρουν στην τιμή των 15 ευρώ με ποτό στην είσοδο της εκδήλωσης !

Πληροφορίες για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ αλλά και πληροφορίες σχετικά με την προσέλευση και διαμονή θα βρουν όσοι επιθυμούν στο www.bigparty.gr !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook