Οι Κρήσσες από την Κυριακή πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στην Α’ Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο αφού το Τυμπάκι τους έκανε το καλύτερο «δώρο» κερδίζοντας εκτός έδρας την Ελλάς Ποντίων. Έτσι δεν στοίχισε στην ομάδα του Ρεθύμνου η ήττα στην έδρα της από τον Πανελευσινιακό.

Η 9η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής γυναικών επεφύλασσε εκπλήξεις και σασπένς αφού η αυλαία άνοιξε με την εντός έδρας ήττα των Κρήσσων από τον Πανελευσινιακό με 1-2. Αυτή η ήττα έδινε την ευκαιρία στην Ελλάς Ποντίων με νίκη επι του Τυμπακίου να ερχόταν την επόμενη εβδομάδα στο Ρέθυμνο και να διεκδικούσε στα ίσα την άνοδο. Ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα «αυτοκτόνησε» χάνοντας από το Τυμπάκι το οποίο βέβαια πήρε μια σπουδαία νίκη για την παραμονή μέσα στους Οριζόμυλους.  Έτσι το διαφαινόμενο ντέρμπι ανόδου της τελευταίας αγωνιστικής θα έχει πλέον χαρακτήρα φιέστας για τις Κρήσσες που θα γιορτάσουν τον τίτλο και την επιστροφή στην Α’ Εθνική. Σε σχέση με το παιχνίδι των Κρήσσων η Κλιματσούδα (11’) και η Αποστολοπούλου (20’) έδωσαν το προβάδισμα με 0-2 στην Ελευσίνα. Η Πιτσή στο 37’ μείωσε σε 1-2 αλλά στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι.

 

Κρήσσες: Δρακάκη, Ξενοπούλου, Παπαδάκη, Ψυλάκη, Μαγγανά, Πιτσή, Ζντράνκοβιτς, Μυρσιλίδη, Καψαλάκη, Μαμαλάκη, Παπαντωνάκη.

Πανελευσινιακός: Πετσικάκη, Γκαρόζη, Μεθενίτη, Καγκιά, Κουλούμπαση, Νικολαΐδου, Κακαράτζα, Αποστολοπούλου, Κλιματσούδα, Μάλλιαρη (88’ Κ. Κοντού), Βλάχου (80’ Αλετρά).

 

9η αγωνιστική

Κρήσσες – Πανελευσινιακός 1-2

(37’ Πιτσή - 11’ Κλιματσούδα, 20’ Αποστολοπούλου)

Ελλάς Ποντίων - Τυμπάκι 2-3

(20’ Λιάπη, 42’ Παπαδοπούλου - 31’ Λαζανά, 36’ Βρέντζου, 75’ Λαζανάκη)

Σταυρός Καλυθιών – Δραπετσώνα 3-0 α.α.

 

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

 

1. Κρήσσες Ρεθύμνου 20

2. Ελλάς Ποντίων      15

3. Πανελευσινιακός    14

4. Σταυρός Καλυθιών 12

5. Τυμπάκι     12

6. Δραπετσώνα    2    

Επόμενη αγωνιστική (10η)

 Κρήσσες – Ελλας

 Τυμπάκι - Σταυρός Καλυθιών

 Δραπετσόνα – Πανελευσινιακός