Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Γενετικό υλικό έδωσε ο άντρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί αλλά και έξι ακόμη άτομα, εργαζόμενοι σε καταστήματα που σύχναζε η μικρή με τη μητέρα της και την αδερφή της.

Σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι στους οποίους έχει καταλήξει η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για ντόπιους άντρες το γενετικό υλικό των οποίων έχει ήδη σταλεί στα εγκληματικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης.

«Ψάχνουμε όλα τα σενάρια… Ερευνούμε όλες τις πιθανές εκδοχές για τον άνθρωπο που επιτέθηκε και κακοποίησε την 15χρονη μαθήτρια. Όμως μας κάνει εντύπωση που ο δράστης πάνω στον πανικό πρόλαβε και εξαφάνισε το κινητό της μικρής και παράλληλα διέφυγε χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Ήταν τελικά πολύ ψύχραιμος και μεθοδικός…» .

Μ\’ αυτά τα λόγια αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση περιγράφει την κατάσταση και δίνει το στίγμα του δράστη… Ενός μανιακού άνδρα που επιτέθηκε και κακοποίησε ένα 15χρονο παιδί στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.  Την ίδια ώρα πλήθος ερωτημάτων έρχονται στην επιφάνεια… Από το γιατί χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα για να βγουν τα πρώτα αποτελέσματα για εντοπισμό γενετικού υλικού, μέχρι τους λόγους για τους οποίους πολλοί αρμόδιοι έβγαιναν τις προηγούμενες ημέρες και υποστήριζαν πως πρόκειται για ατύχημα!

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook