Σε προσωπική βεντέτα με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, κατηγορίες και υπονοούμενα εξελίσσεται η κόντρα ανάμεσα στο βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σηφουνάκη και το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος και μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.

Ο κ. Σηφουνάκης είχε πει για τον κ. Παναγιωτακόπουλο ότι ανήκει σε εκείνους «που έχουν εγκατασταθεί στο ΠΑΣΟΚ εδώ και 30 χρόνια και τώρα καταγγέλλουν ξεπούλημα και κάνουν και τους τιμητές». Αφορμή ήταν οι  αντιδράσεις του τελευταίου σχετικά με την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει στη δήλωσή του: «Όχι 30, αλλά 38 χρόνια είμαι στο ΠΑΣΟΚ, υπηρετώντας μόνο αρχές και ιδανικά και όχι θέσεις και αξιώματα. Δικαιούμαι λοιπόν να μιλώ και θα μιλώ, γιατί δεν εξαργύρωσα την στράτευσή μου με θέσεις. Δικαιούμαι να μιλώ και θα μιλώ γιατί δεν υπήρξα ούτε διορισμένος Νομάρχης, ούτε διορισμένος στην διοίκηση της ΕΡΤ, ούτε Ευρωβουλευτής, ούτε και Υπουργός. Δικαιούμαι να μιλώ και θα μιλώ γιατί δεν είμαι γαμπρός μετόχου της Τράπεζας Πειραιώς και δεν υπηρετώ κανένα συμφέρον. Οι ευνοημένοι υπηρέτες των πολιτικών αυλών οφείλουν να σιωπήσουν και να αναλογιστούν τη συνδρομή τους στην απαξίωση του ΠΑΣΟΚ. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».